060 188 91 15

zidneapoteke@gmail.com

APSOLUTNI kolagen - 14/1

Bez PDV-a: 1 525,00 RSD
Popust
APSOLUTNI kolagen je tečni napitak koji snabdeva organizam visokim procentom kolagena upakovan u praktičnu kesicu od 10g. Kao što i sam naziv kaže, APSOLUTNI kolagen je apsolutni i sadrži 6.5g hidrolizovanog goveđeg kolagena. Primarno se konzumira direktno.
Opis
Namena proizvoda: Dodatak ishrani na bazi hidrolizata, kolagena i vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju, hrskavice, kože, desni i zuba.
Način primene: Sadržaj iz kesice direktno popiti.
Sastojci: hidrolizat goveđeg kolagena, prečišćena voda, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma. Erylite® Stevia 400(nosač: eritritol, zaslađivač: steviol glikozidi), L-askorbinska-kiselina.
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.
Upozorenje: Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na sastojke proizvoda, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama sa bolestima jetre i bubrega.
Način čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage. Čuvati van domašaja djece.
Sadržaj kutije: Kutija sadrži 14 kesica od po 10 grama.
Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije:
18346/2021 od 12.03.2021. godine
cronjob
No Internet Connection